Klassiskkoncert.dk

Marimba & Orgel


En fascinerende klangverden opstår, når de to instrumenter mødes.
Programmer med ny og inspirerende musik, der fanger lytteren.

Sidste nyt.
Nu også Børnekoncerten/Musikgudstjenesten "Helt fra begyndelsen!"
- en musikalsk bibelhistorie om skabelsen med aktiv deltagelse af publikum. (varighed ca. 45 minutter).
For hele familien. Også velegnet til skole-kirkesamarbejde, konfirmandtræf, børnehavegudstjeneste (varighed for de yngste 30 min).
Værket er komponeret og opført af Gaston & Astner.
Duoen er sponsoreret af Folkekirkens Udviklingsfond.

– "Klap – knips – klap – løft – klap klap ..." Det er skabelse, det drejer sig om. Samtlige knap 300 skoleelever, der er forsamlet i Nørremarkskirken i Vejle, har – efter lidt tilfældig fægten – fundet sammen i fælles takt. Og nu tramper, knipser og skråler alle med på Hans Anker Jørgensens salme ”Se, hvilket menneske”, så kirkeloftet er ved at løfte sig båret af barnestemmer, orgelmusik og alverdens slagtøj. – Vi kan ødelægge eller skabe glæde og liv med hinanden, siger sognepræst Erik Steen Nielsen og konkluderer, at skabelse også har at gøre med at give livet, eller livsglæden, videre til andre.– Det er musik jo rigtig god til. Og musik er noget, mennesker skaber. Ikke bare noget, der kommer ud af en højttaler."
Læs hele artiklen på
www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/314279:Kirke---tro--Skabelsens-salmesang?

Færdigt undervisningsmateriale til skolerne foreligger med øve-salme-cd med 7 salmer om Skabelsen - både de nye og de gamle! Mulighed for tværfagligt samarbejde m. dansk, religion og billedkunst-fag.
Arrangementet kan opføres med duoens egen fortæller - eller den lokale kirkes præst. Øve-cd til præst foreligger også.
Der opfordres til samarbejde med skoler, børnehaver, juniorkonfirmander og børnekor. Hvis de lokale forhold tillader det, er det også muligt at vise powerpoint m. fantastiske skabelsesbilleder tegnet af børn fra Egtved skole. Mulighederne er mange - fx. en udstilling i jeres kirke med billeder lavet af børn i jeres sogn.
"Helt fra begyndelsen" skaber sangglæde.

Sarah Gaston, marimba/percussion og Vibeke Astner, orgel er begge solistuddannede musikere fra henholdsvis Det kgl. danske Musikkonservatorium, København og Conservatorium van Amsterdam.
De har trådt deres musikalske barnesko sammen, hvilket giver deres samspil en ekstra dimension.


Pris: 10.000 kr.
Ekstra godt tilbud ved flere arrangementer samme dag i samme kirke. fx. Børnegudstjenester/skole-kirkesamarbejde kombineret med aftenarrangement for konfirmander eller klassisk kirkekoncert for voksne.

Denne side bestyres af Vibeke Astner. Webstedet er udviklet af Internetsnedkeren i Typo3